Hotel Atlas Kuopio sai TripAdvisorin Travellers' Choice 2014 Hotels Awards
-tunnustuksen

Hotel Atlas Kuopio on saanut Tripadvisorilta, yhdeltä maailman suurimmalta matkailusivustolta, tunnustusta. Hotelli nimettiin ”Travellers' Choice® 2014 Winner” –tunnuksen saajaksi. Hotel Atlas on pysynyt Kuopion kaupungin hotellien ykkössijalla avaamisestaan lähtien 2012. Travellers' Choice -palkinnon voittajat määräytyvät TripAdvisor matkailijoiden antamien asiakasarvostelujen ja mielipiteiden perusteella.

"Olemme tästä tunnustuksesta erittäin ylpeitä.” sanoo Hotel Atlas Kuopion hotellinjohtaja Kristiina Hartikainen. ”Se, että asiakkaamme antavat näin paljon upeaa palautetta ja haluavat jakaa mielipiteitään ja suosituksiaan netin suosituimmilla matkailusivuilla, antaa meille lisämotivaatiota ja energiaa asiakaspalveluumme ja sen edelleen kehittämiseen.” jatkaa Hartikainen.

Hotellin suosiota Kuopiossa vahvistavat myös ykkössijat booking.com, expedia.com ja hotels.com sivuilla.

(tiedote 2/2014)

Hotel Atlas valittiin Vuoden Murre -palkinnon saajaksi

Oulun yliopiston suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestö Suma ry on valinnut Vuoden Murreksi kuopiolaisen Hotel Atlaksen. Murre-palkinto myönnetään kahden vuoden välein myönteiselle ja ajankohtaiselle murreteolle, ja sen vastaanottajana voi olla henkilö, ryhmä tai ilmiö.

Hotel Atlas Kuopio tarjoaa kotisivunsa suomen, englannin ja venäjän kielen lisäksi myös Savon murteelle käännettynä. Kotisivujen murteelle kääntämisestä on vastannut savon kielen kääntäjä, toimittaja Olavi Rytkönen. Hotellin asiakkaat voivat myös ripustaa huoneidensa oviin ”Elä häirihe, tiällä muataan” tai ”Tiällä vois vähä näyttää imuria” -infokyltit.

Valitsijaraadin mielestä Savon murteella kirjoitetut sivut herättävät huomiota, hauskuuttavat ja osoittavat, että hyvinkin nykyaikaisissa asioissa voidaan käyttää murretta. Sivut ovat erinomainen osoitus murteiden käytön mahdollisuuksista.

Lue koko tiedote

(tiedote 4/2013)


Elä häirihe, tiällä muataan!

Stantarti-huone vai emähyvä suite? Molemmista löytyy juluma taalutelkkarij. Kuopiolainen hotelli vannoo savolaisuuden nimeen ja käänsi jopa verkkosivunsa savon kielelle. Kääntäjän mukaan Suomen eri alueiden väliset kielimuurit ovat murtumassa, joskin ennakkoluulojakin ”erikielisten” välillä vielä löytyy.

Harva tulee ajatelleeksi, että Suomessa matkaillessaan voi kokea kulttuurishokin. Siihen riittää jo se, että puhetapa on erilainen kuin itsellä. Murre voi aiheuttaa väärinkäsityksiä ja ennakkoluuloja. Toisaalta se myös naurattaa ja tekee asioista vähemmän virallisia. Vaikka savon kielen kääntäjä, toimittaja Olavi Rytkösen mukaan murteet ovat aina olleet suosittuja, on niiden imago viime vuosina muuttunut entistä positiivisemmaksi.

Lue koko tiedote

(tiedote 6/2012)


Kuopion vanhin, legendaarinen hotelli Atlas on nyt myös uusin

Perinteikäs hotelli Atlas avasi ovensa täysin uudistuneena toukokuussa 2012. Hotellin sijainti Kuopion sydämessä, torin laidalla sopii palveluiden läheisyyttä ja kaupungin vilinää rakastavalle. Hotel Atlas Kuopio tarjoaa historialliset puitteet citymatkailijan hemmottelulomalle tai työmatkaajan levähdyspaikaksi.

Hotel Atlas Kuopio on nykyaikainen ja korkeatasoinen cityhotelli, jonka Atlas-salissa aistii historian havinan. Carlsonin talossa sijaitseva hotelli on palvellut bisnes- ja vapaa-ajan matkailijoita jo yli 80 vuotta ja majoittanut historiansa aikana myös useita valtionpäämiehiä ja kansainvälisiä kuuluisuuksia.

Lue koko tiedote

(tiedote 5/2012) 

 

Lähetä
varaus-
tiedustelu