KESKELLÄ PALVELUJA JA ELÄMYKSIÄ

 

Kuopion torin laidalla Carlsonin talossa sijaitseva Hotel Atlas on pitkän historian omaava korkeatasoinen hotelli, joka avattiin täysin uudistettuna ja laajennettuna 10.5.2012.


Hotel Atlas toi avauduttuaan uuden laatutason kaupunkiin, aivan kuten alkuperäinen Atlas aikanaan vuonna 1930. Keskeinen sijainti liikekeskustassa palvelujen, viihdetarjonnan ja kulttuurielämysten äärellä ovat osa nykyaikaisen cityhotellin viehätystä. Hotellista on suora yhteys Kuopion suurimpaan tavarataloon Carlsonille, ja yhteys uuteen parkkihalliin. 


Katutasossa sijaitseva Dos Amigos -ravintola tarjoaa rennon miljöön pistäytyä lasilliselle tai nauttia illasta espanjalaisittain kiireettä ja pitkään. Hotelli palvelee sinua myös erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestäjänä monikäyttöisillä kokous- ja juhlatiloillaan


Täydellisen muodonmuutoksen läpikäyneessä  hotellissa on säästetty menneiden vuosikymmenten parhaat palat historiaa kunnioittaen. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Hotel Atlakseen, oletpa matkalla sitten työn puolesta tai lomalla!

-       Huoneita 131, huoneluokkia 4

-       Ravintola, 110 paikkaa

-       Lobby bar

-       Kokous- ja juhlatilat, 10–260 paikkaa

-       Internet-yhteydet WLAN ja ADSL

-       Sauna, 9 hengelle

-       Business corner

-       Asiakaspesula

-       Vastaanotto 24/7

Sulje
Sulje
Sulje
Lähetä
varaus-
tiedustelu