PYSÄKÖINTI


CARLSONIN P-HALLI

Hotellin asiakkaat saavat pysäköidä Carlson 1 -parkkihalliin (osoite Savonkatu 17), joka on myös hotelliasiakkaidemme käytössä. Hotellista saat sisäänkirjautumisen yhteydessä parkkiluvan, joka sijoitetaan auton tuulilasin sisäpuolelle näkyvälle paikalle.

Suoraan halliin ajettaessa on ensin otettava esim. 1€ parkkilippu automaatista (voim. 30 min) ja sinä aikana haettava lipuke ikkunaan hotellin vastaanotosta. Carlson hyvittää 30 min. parkkimaksun saman päivän ostoksista. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Carlson 1 -hallin ollessa suljettuna sisään pääsee koodilla, jonka saa hotellin vastaanotosta. Pysäköinti on maksullista.

Pysäköinti maksaa 10 € / vrk

Kokousasiakkaiden hinta 5 € / päivä

Lisätietoja tarvittaessa hotellin vastaanotosta p. 020 789 6101.

Kuopion torin uudistusten myötä liikennejärjestelyt ovat muuttuneet keskustan alueella! Tämän vuoksi kaikissa navigatoreissa ei ole ajantasalla olevia ohjeita. Oheisesta kartasta saat tarkemmat ohjeet siitä, miten hotelliin saavutaan.

Ohje pysäköintiin sekä ajo-ohje hotelliin


KUOPION TORIPARKKI

Toriparkki on avoinna ympärivuorokauden. Toripysäköintiin pääsee Puijonkadulta sekä etelän että pohjoisen suunnista. Pysäköintipaikkoja on kolmessa kerroksessa. K1 tasolta on sisäänkäynti Apaja kauppakeskukseen. Pysäköintitilan korkeus on 2,0 m.

Pysäköinti maksaa 12 € / vrk, yhtäjaksoinen pysäköinti

Pysäköintimaksut

- ensimmäinen 30 min 1,00 €
- seuraava 30 min 1,00 €
- seuraavat 30 min 0,50 €
- ensimmäinen vuorokausi 12,00 €
- seuraavat vuorokaudet 5,00 €

Paikoitus maksetaan Toriparkin maksuautomaatteihin. Hotellin vastaanotosta on mahdollisuus ostaa 12€ arvoinen maksulipuke.

 

Hotellin aulasta pääsee hissillä K1 kerrokseen, jossa sijaitsee yhdyskäytävä Apaja kauppakeskukseen sekä Toriparkkiin.

Ajettaessa Toriparkkiin, autolla tullaan automaattisesti K3 kerrokseen. Kun Carlson tavaratalo on suljettu (avoinna arkisin klo 20 asti sekä lauantaina klo 17 asti, sunnuntaisin suljettu), Toriparkkiin ei pääse suoraan hotellin hissillä, vain torin päältä olevista rakennuksista parkkilipuketta käyttäen. Sisäänajopuomilta tullessa saatu parkkilippu tulee olla mukana, jotta torin päällä olevista sisäänkäynneistä voi kulkea kauppakeskuksen ollessa suljettuna!

Lisätiedot: Kuopion pysäköintilaitokset

Lähetä
varaus-
tiedustelu