varaukset JA hinnat

Hinnat vaihtelevat kausittain ja sesonkien mukaan. Käytössämme on hintajärjestelmä, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden valita sopivan hintatuotteen tarpeisiinsa.

Päivän varattavissa olevat huonehinnat ja huonevaraukset voi tehdä sähköisesti online-varausjärjestelmämme kautta osoitteesta hotellimaailma.fi, puhelimitse Myyntikeskuksemme numerosta 020 055 055 (0,59 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista puh. +358 (0)20 789 6101.  Yrityssopimuksiin liittyvissä asioissa ole yhteydessä Restelin yritysmyyntiin www.restel.fi/yhteystiedot/myynti.

 

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausnumeron. Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on annettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, saapumis- ja lähtöpäivämäärä, sekä maksutapa. Eri hintoihin liittyy erilaisia sääntöjä, katso yksityiskohtaiset hintatiedot. Sisäänkirjautuminen hotelliin klo 14.00 alkaen. Huoneen luovutusaika on klo 12.00.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä hotelliin ennen alaikäisen majoittumista sekä täyttää alla oleva lupatodistus alaikäisen yöpymisestä hotellissa. Tämä takaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotellissa ja, että hän on vastuussa alaikäisen toiminnasta hotellissa. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Alaikäisen on kuitenkin oltava yli 16-vuotias.

Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin.


Lupatodistus alaikäisen (yli 16-vuotias) yöpymiseen (PDF)

 

Lähetä
varaus-
tiedustelu