DOS AMIGOS – HYVILLE YSTÄVILLE


Espanjalaistyylinen Dos Amigos -ravintola kutsuu poikkeamaan lounaalle, kupilliselle espressoa ostosten lomassa tai istumaan iltaa pitkän kaavan mukaan à la Carte -listan herkuista nautiskellen. Rennossa ilmapiirissä on ilo tavata ystäviä ja tuttuja.

 

110-paikkainen ravintola palvelee niin hotellin asiakkaita kuin kaupunkilaisia. Rennon edustava Dos Amigos on Kuopion ykkösvaihtoehtoja myös sekä businesslounaille että yritysillallisille. Hyvässä tunnelmassa syntyy tuloksia ja hyviä kontakteja.

 

Ravintolan sisustus on lämminsävyinen ja moderni. Monipuolinen ruokatarjonta mukailee uusia makutrendejä maailmalta tuoden pikantin tuulahduksen erityisesti välimerellisestä Espanjasta. Tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään yksin, kaksin tai porukalla. Bienvenido!

 

Tutustu A la Carte -listaamme

Lastenlista

Viinilistamme


Pöytävaraukset

Varaa pöytä sivun oikeasta laidasta tai
soita +358 (0)20 789 6101*
sähköpostiosoite: kuopio.atlas@restel.fi
Saman päivän pöytävaraukset suosittelemme tekemään puhelimitse.

  

Dos Amigos, Haapaniemenkatu 22, 70110 Kuopio

Aukioloajat

  • ma-pe 11-23 (keittiö 22.30 asti)
  • la 12-23 (keittiö 22.30 asti)
  • sunnuntaisin suljettu


Poikkeuksia aukioloaikoihin:

pe 3.4. 17-22 (keittiö 21.00 asti)
la 4.4. 17-22 (keittiö 21.00 asti)
ma 6.4. suljettu


OIVA-raportti

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira. Oivassa arvioidaan hymynaamoin yrityksen elintarviketurvallisuutta, kuten elintarvikehygieniaa ja tuoteturvallisuutta. Aina, kun Oiva hymyilee, elintarviketurvallisuus on kuluttajan kannalta yrityksessä hyvää.

Lue Dos Amigos -ravintolan OIVA-raportti täältä.

 

 

Varaa
pöytä
(Tunnit)
(Minuutit)