Tervetuloa nauttimaan viikonlopuista Kuopioon.

Hotel Atlaksen keskeinen sijainti torin laidalla aivan palvelujen, viihdetarjonnan ja kulttuurielämysten äärellä on osa tämän nykyaikaisen cityhotellin viehätystä. Shoppailukin on helppoa, sillä hotellista on suora yhteys Kuopion suurimpaan tavarataloon Carlsonille.

Huonehinnat sisältävät buffet-aamiaisen ja asiakassaunan. Varaukset ja tiedustelut suoraan hotellista p. 020 789 6101* tai Restel myyntikeskuksesta 020 055 055 (0,59 €/min + pvm/mpm) tai ympäri vuorokauden www.hotellimaailma.fi

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai Carlson-kanta-asiakaskortilla viikonloppuisin (pe ja la) 31.12.2015 asti. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

* puhelun hinta 

 

Sulje
[]
Sulje
[]

Laadukas Superior Plus

Lämminhenkiset, laadukkaasti sisustetut Superior Plus -huoneet Hotel Atlaksessa kutsuvat sinut nauttimaan astetta ylellisemmästä hotellielämästä. Oman lisänsä viihtyisyyteen tuovat huoneeseen kuuluva infrapunasauna tai poreamme. Hotellissa on myös 10 huonetta, joihon kuuluu MiniKitchenette-keittövarustelu; mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone sekä astiasto kahdelle hengelle.

alk. 117 € / yö 1 hengen Superior Plus -huoneessa
alk. 126 € / yö 2 hengen Superior Plus -huoneessa

Ilman kanta-asiakaskorttia alk. 131 - 141 € / yö.

Sulje
[]
Sulje
[]

Tilava Superior

Superior-luokan huoneet ovat tilavia ja ylellisen viihtyisiä. Parveke lisää tilan tuntua osassa Superior-huoneista. Osaan huoneista kylpyamme tuo lisää ylellisyyttä. Muutamat huoneista voidaan yhdistää Standard-huoneeseen, jolloin ne sopivat isommillekin perheille tai pidempään viipyville.

alk. 108 € / yö 1 hengen Superior-huoneessa
alk. 117 € / yö 2 hengen Superior-huoneessa

Ilman kanta-asiakaskorttia alk. 121 - 131 € / yö.

Sulje
[]
Sulje
[]

Viihtyisä Standard-huone

Valitse viikonloppuloman viettoon moderni ja viihtyisä Standard-huone, jonka runsas huonevarustelu tarjoaa upeat puitteet citylomalle. Huonekohtaisen jäähdytysjärjestelmän avulla säädät huoneesi lämpötilan miellyttäväksi. Lisäksi nopea langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä ystäviin, isosta taulutelevisiosta katselet mieliohjelmat ja hyvin varusteltu minibaari ja vedenkeitin kahvin- ja teen valmistukseen varmistaa virkistävän illan.

alk. 86 € / yö 1 hengen Standard-huoneessa
alk. 95 € / yö 2 hengen Standard-huoneessa

Ilman kanta-asiakaskorttia alk. 96 - 106 € / yö.

Lähetä
varaus-
tiedustelu